Expolinチームで大阪・関西万博2025に行ってきました!

Expolinチームで大阪・関西万博2025に行ってきました!
万博内の発酵食堂HASSHOKUでは弊社も一部関わる柴沼醤油が参画しており、企画チームのお話を伺いながら”HASSHOKU”を堪能しました。
チーム研修では活発なディスカッションも生まれ、メンバーの強みを再発見するなど、充実したワーケーションとなりました。

食の輸出とはモノを動かすに留まりません。
自然と向き合いながら食を育む生産者の方々の想いまでも、商品を通し世界へ届けてたいとExpolinは考えています。
今後ともExpolinをよろしくお願いいたします!📣


Team Expolin visited the EXPO 2025 OSAKA on a workation!
At the fermented food dining hall, HASSHOKU, we had the exciting opportunity to hear from the creative team. This was especially meaningful as Shibanuma Soy Sauce, our project partner, is taking part in this dining hall project.
During our team workshop, we rediscovered each other’s strengths and had meaningful brainstorming sessions💬✨
Food export is not a mere transaction. At Expolin, we carefully deliver the complex philosophy and culture of our producers through their products.
Go Team!